Stomatologie Galati homepage
Programari la:
0744.584.385

Despre noi

Dr. Cocariu Veronica

Dr. Cocariu Veronica

Cu o experienta de aproximativ 30 ani, cabinetul stomatologic CMI Dr. Cocariu Veronica va ofera servicii stomatologice complete in urmatoarele specializari: stomatologie, ortodontie, parodontita, protetica dentara, profilaxie. In munca noastra combinam experienta cu profesionalismul pentru a va oferi servicii stomatologice la standarde inalte care sa va ajute sa aveti o dantura frumoasa si sanatoasa, si totodata sa va redea zambetul natural, sa va creasca imaginea si increderea in sine, starea de bine in ansamblu.

Serviciile stomatologice va sunt asigurate de catre Dr. Cocariu Veronica, medic stomatolog specializat in stomatologie generala, cu o activitate si experienta indelungata. Pentru lucrarile dentare si protetice colaboram cu cel mai bun tehnician dentar din Galati, astfel ca dumneavoastra sa obtineti lucrari care exceleaza atat prin calitate, cat si prin estetica si functionalitate.

Acoperim o gama larga de servicii pentru pacientii nostri:

  •  tratamentul cariilor dentare, simple si complicate
  •  toate tipurile de extractii, inclusiv molari de minte
  •  tratamentul bolii parodontale
  •  lucrari protetice fixe si mobile din materiale de ultima generatie
  •  detatraj cu ultrasunete si periaj dentar
  •  albirea dintilor
  •  profilaxia afectiunilor cavitatii bucale

Cabinetul stomatologic CMI Dr. Cocariu Veronica detine aparatura avansata si completa pentru orice tip de interventie stomatologica din cabinet. Pacientii nostri beneficiaza de metode ultramoderne de igiena si sterilizare. Pentru fiecare dintre dumneavoastra avem grija ca aceste tratamente sa fie fara durere si cat mai putin invazive.

In cadrul cabinetului nostru completam cu succes tratamentul stomatologic cu terapii complementare cum este terapia cu Lumina Bioptron si color terapia in afectiuni precum: boli ale mucoasei gingivale, plagi post-extractie dentara, gingivite, peridontite, nevralgii dentare, stomatite aftoase.

Avem grija sa va oferim servicii de calitate care sa surprinda si sa trateze afectiuniile dentare existente, dar totodata sa previna aparitia altora. In cadrul programelor de profilaxie a afectiunilor cavitatii bucale va oferim si recomandari pentru un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util. Programarile se fac in functie de dorinta si timpul pacientilor, iar urgentele sunt rezolvate imediat.

Zambetul face parte din primele aspecte remarcate la o persoana. Datorita noilor tehnologii accesibile acum majoritatii, avem posibilitatea de a va reda un zambet perfect si natural si de a transforma dintii frumosi si sanatosi intr-o carte de vizita de succes.