Stomatologie Galati homepage
Programari la:
0744.584.385

Dotari cabinet

Cabinetul stomatologic CMI Dr. Cocariu Veronica detine aparatura avansata si completa pentru orice tip de interventie stomatologica din cabinet.

Cabinetul este dotat cu fotoliu stomatologic si aparatura de ultima generatie care ii confera pacientului relaxarea dorita, iar doctorului precizie si tehnica de lucru convenabila realizarii interventiilor stomatologice la cel mai inalt nivel.

Pacientii nostri beneficiaza de metode ultramoderne de igiena si sterilizare. Pentru fiecare dintre dumneavoastra avem grija ca aceste tratamente sa fie fara durere si cat mai putin invazive.

Camera video intra orala

Pentru a urmari tratamentele stomatologice folosim camera video 3 D intra-orala care permite vizualizarea, captura si stocarea imaginilor pe suport informatic.

 

Camera video 3 D intra-orala pentru stomatologie ofera o imagine de calitate in timp real a cavitatii bucale a pacientului si permite inregistrarea directa pe calculator prin simpla apasare pe buton.

Pentru afectiunile inflamatorii si vindecarea rapida a complicatiilor si traumatismelor folosim Sistemul de terapie cu lumina BIOPTRON si Color Terapia.

Aparatul Bioptron

Aparatul pentru terapia cu luminĂ£ BIOPTRON este fabricat in Elvetia de catre BIOPTRON AG, membra a grupului Zepter. Tehnologia patentata a sistemului de terapie cu lumina BIOPTRON are success clinic, cu rezultate remarcabile in prevenirea si tratarea diferitelor afectiuni de ordin medical, cu aplicabilitate usoara si fara efecte secundare.

Folosim anestezice speciale astfel ca de serviciile noastre pot beneficia si pacientii cu afectiuni cardiace, hipertensivi.