Stomatologie Galati homepage
Programari la:
0744.584.385

Tratamente personalizate

In cadrul cabinetului stomatologic Dr. Cocariu Veronica pacientii nostri beneficiaza de tratamente personalizate, fiecare interventie este mai intai explicata si orice operatiune se realizeaza cu transparenta, iar rezultatul este asigurat.

Folosim anestezicile speciale si astfel incat putem oferi serviciile noastre stomatologice si pacientilor cu afectiuni cardiace si hipertensivi.Ortodontie
Complicatiile anesteziei legate de problemele de inima sunt rare, insa inainte de efectuarea anesteziei medicul stomatolog trebuie sa fie informat asupra tuturor afectiunilor pacientului.

Completam cu succes tratamentul stomatologic cu terapii complementare cum este terapia cu Lumina Bioptron si color terapia. Terapia cu lumina polarizata a bioptronului se aplica individual, iar durata fiecarei sedinte si tratamentul depind de tipul problemei de sanatate, de starea suprafetei care urmeaza sa fie tratata. Atunci cand aparatul este mentinut deasupra suprafetei pielii, energia emisa de lumina penetreaza pielea si tesuturile de dedesubt. Acest fapt declanseaza un raspuns biologic, numit foto-biostimulare, care cauzeaza reactii multiple in aceste tesuturi, ce pot avea ca rezultat reducerea durerii si accelerarea vindecarii.

Color Terapia BIOPTRON este un program de vindecare holistic care nu inlocuieste tratamentul medicamentos al afectiunilor depistate. Color Terapia si terapia cu lumina BIOPTRON trateaza cauza unei afectiuni, si nu simptomele, lucrand pentru a creea un echilibru in organism, prin stimularea starii fizice si a celei emotionale.

Cabinetul stomatologic CMI Dr. Cocariu Veronica va ofera tratamente personalizate la standardele internationale prin calitatea si experienta medicului stomatolog care va sta la dispozitie, prin folosirea tehnnologiilor de ultima ora si prin colaborarea cu cel mai bun tehnician dentar din Galati.

Programeaza-te pentru o consultatia gratuita ACUM!